Pozinkované čelo žlabu s těsněním 333 mm
Kód: LS_516033000Detailní popis produktu
Pozinkované čelo žlabu s těsněním 333 mm vyrobené z kvalitního plechu je vhodné pro okapový systém 333 / 100 mm a slouží k ukončení a těsnému uzavření žlabů na jejich koncích. Díky pozinkování disponuje odolností vůči mechanickému poškození, povětrnostním vlivům i korozi, čímž je zajištěna dlouhá životnost, mezi velké výhody patří i snadná a rychlá montáž. Ve spojení s ostatními prvky okapového systému 333 / 100 mm od značky Tegola zajišťuje výborný odvod vody ze střechy i příjemný vzhled.
Přednosti Pozinkovaného čela žlabu
- z kvalitního plechu
- korozivzdornost
- snadná a rychlá montáž
- odolnost vůči mechanickému poškození
- výborná funkčnost
- příjemný konečný vzhled
Montáž Pozinkovaného okapového systému
Prvním krokem montáže je určení polohy žlabového kotlíku, podle té se poté určuje poloha háků, které se upevňují pomocí šroubů maximálně 60 cm od sebe. Žlab se k háku připevňuje nasazením přední části na háček a následným otočným vsunutím. Minimální sklon žlabů směrem ke kotlíku je 3 %. Kotlík se zahákne v zadní části a postupným otáčením se zaklapne za naválku, poté se stejným způsobem nasadí žlabová spojka. Čelo žlabu se nasazuje vpředu na naválku a poté se otáčení dokud se vzadu nezaklapne a je vhodné nasadit ještě před připevněním žlabu na háky. Za pomoci spojky svodových rour se na kotlík připevní svodové roury, které se poté každé 2 metry připevňují objímkou ke zdi tak, aby v nich zůstal prostor pro dilataci rour. Spojení dvou svodových rour nebo svodové roury a "Y" kusu se provádí pomocí spojky. V případě, že je okap vzdálen od stěny, používají se ke svodu dvě kolena a svodová roura. K vyústění okapového systému se používá koleno přichycené objímkou.
Pozinkované čelo žlabu s těsněním 333 mm | |
---|---|
Materiál | pozinkovaný plech |
Šířka | 333 mm |
Barva | pozink |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pozinkované okapy |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Barva: | pozink |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.